BLIV EN DEL AF VORES TEAM

Studiejob: Digital Marketing Manager

Er du ved at uddanne dig indenfor marketing? Og har du lyst til at blive en del af et ungt, dynamisk startup miljø, hvor ideer hurtigt bliver til handling? Så er det måske dig vi leder efter! 

SellersPoint er et ægte startup eventyr – og du har mulighed for at være med på rejsen fra den tidlige start. SellersPoint er et online univers af salgs- og produkttræning for fremtidens detailhandel, skabt af leverandører, forhandlere og butikssælgere (Læs mere her)

Siden lancering i september 2020, har vi etableret samabejder med en lang række store danske og internationale brands, så som Bosch, Siemens, Moccamaster og Scanpan. Vi træner allerede butikssælgere i flere end 100 butikker i Danmark.

Vi har netop landet en million-investering og er parate til at tage virksomheden til næste niveau, hvor vi får brug for din hjælp til at planlægge og udføre vores markedsføringsaktiviteter.

Skal du med på rejsen?

Info

Stilling:
Studiejob

Lokation:
Aalborg

Hvornår: 
Efter aftale

Jobbet

Fra vores kontor på Strandvejen i Aalborg, tilbyder vi et spændende og lærerigt studiejob i et ungt, ambitiøst startup med fladt hierarki, stærkt sammenhold og uformel stemning. 

Professionelt, vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens stiftere og dit arbejde vil have en betydelig indflydelse på vores succes. Derfor er det vigtigt for os, at du er villig til at udvikle dig professionelt, personligt og vokse sammen med SellersPoint. Vi tilbyder desuden fleksible arbejdstider og mulighed for aftalte hjemmearbejdsdage.

Forventet arbejdstimer: 6-10 pr. uge

Da vi er et startup i rivende udvikling, kan/vil arbejdsopgaverne være mange og forskellige, og du vil bestemt ikke komme til at kede dig. Der er masser at arbejde med! 

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Designe og styre email marketing flows (Vi anvender Klaviyo)
  • Styre aktivitet på sociale medier (LinkedIn + Facebook)
  • Forfatte og udgive blogindlæg på hjemmeside
  • Link building og simpel SEO optimering på hjemmeside
  • Øvrige ad-hoc opgaver

Din profil

Vi søger en deltidsmedarbejder til at varetage vores markedsføringsaktiviteter, på tværs af digitale kanaler.

Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du bidrager positivt og arbejder effektivt i teams, men forstår samtidig at drive dig selv og være opsøgende.

Du forstår at arbejde med stramme deadlines og er fleksibel med din tid i forhold til hasteopgaver.

Vi forventer desuden at du:

  • Er ansvarlig, detalje-orienteret og kreativ.
  • Besidder et stærkt, skriftligt sprog på dansk i professionelle sammenhænge.
  • Har passion for at arbejde med direct marketing.
  • Har erfaring med diverse grafiske værktøjer som Illustrator, InDesign, Photoshop, etc. 

Hvad gør vi herfra?

Nu hvor du er interesseret i denne stilling, så skynd dig og send din ansøgning, CV og evt. marketing portfolio til jobs@sellerspoint.dk, hurtigst muligt, da vi gennemgår ansøgninger løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til ovenstående mailboks eller ringe til os på tlf. 22 55 21 35. Vi ser frem til at høre fra dig. 

SellersPoint Teamet