Om sellerspoint

20-25% af den totale detailhandel sker online

Om vi vil det eller ej, så fungerer mange fysiske butikker i dag som et showroom eller prøverum for konkurrentens webshop grundet intetsigende shoppingoplevelser. Det har vi tænkt os at ændre på.

SellersPoint forbinder leverandører, forhandlere og frontline personale på én samlet online platform for salg- og produkttræning. Sammen skaber vi kompetente medarbejdere, en forbedret kundeservice, loyale kunder og øget salg.

Sælger

Kompetent og motiveret frontline personale sælger mere og yder en bedre kundeservice

Forhandler

Mere salg og en bedre kundeservice øger omsætningen hos forhandleren

Leverandør

En øget omsætning giver større indkøbsordrer hos leverandøren

Vores historie

Sådan opstod ideen

“…som et klarsyn fra en oplyst fodboldbane”

Det var en forårsaften i 2019. Vi lå begge på sofaen i stuen foran fjernsynet, i vores fælles lejlighed, midt i London. Der var netop fløjtet til pause i, hvad der skulle blive en mærkværdig Champions League semifinalekamp, både på banen og i vores stue.

I reklamepausen rullede en Gillette reklame for barberskrabere henover skærmen. Den satte gang i en tilfældig samtale om barbermaskiner. Anders, som har arbejdet flere år i isenkrambranchen, fortalte om dengang han, på et tidspunkt i sin elevtid, modtog en Philips barbermaskine som vareprøve. Han blev så glad for den, at han aldrig anbefalede andre barbermaskiner fra andre brands end Philips til kunder i butikken.

“Gad vide hvor mange Philips barbermaskiner jeg havde solgt, hvis jeg samtidig havde modtaget undervisning i hvordan, jeg skulle sælge den”, tænkte Anders.

Der blev stille i stuen et øjeblik, hvorefter den ene Anders spurgte den anden;

“Hvorfor findes der ikke en digital platform, hvor alt viden fra alle mærker er samlet - som let kan deles med alle relevante forhandlere og deres sælgere?”

Ideen blev født den aften. Idéerne fløj igennem rummet hele anden halvleg, og dette til trods for, at spændingsniveauet steg i takt med, at Liverpool kom bedre med i kampen. Aftenen blev startskuddet til flere weekender, der gik med kaffe, idéudvikling, forretningsplan og indsamling af feedback fra nøglepersoner i branchen. Vi vidste begge, at vi havde fået en god idé, og at vi havde energien til at føre den ud i livet. Vi besluttede os derfor for at rejse hjem til Danmark for at starte, hvad der senere skulle blive til SellersPoint.

Selvom vi den aften i London følte, at idéen kom til os som et klarsyn fra en oplyst fodboldbane, er vi begge klar over, at idéen nok aldrig havde ramt noget så dybt i os, hvis ikke det havde været for vores tilsammen 16 års erfaring i detailbranchen. Vi har begge oplevet hvordan serviceniveauet i en butik forringes af, at sælgerne i butikken ikke føler sig motiverede til at yde en ekstra indsats – og måske endda sommetider bare veksler tid for penge. Ligeledes har vi begge stået i situationer, hvor mangel på den fornødne produktviden har ført til, at butikken ikke har kunnet tilbyde kunden den bedst mulige service. Det er i særdeleshed disse observationer fra virkeligheden, der har gjort SellersPoint til virkelighed. 

Styrk jeres kundeservice i dag

Få mulighed for at træne dine forhandleres frontline personale til at blive endnu bedre til at sælge jeres brand og produkter – og se resultaterne på bundlinjen

Book din gratis demo idag

Virker SellersPoint som en interessant platform for dit brand eller dine sælgere? 
Book en gratis og uforpligtende demonstration af platformen og bliv klogere på hvordan SellersPoint kan skabe værdi for netop din virksomhed.

GUIDE TIL SALGSVÆKS

Udfyld formularen og modtag e-bogen på mail

GUIDE TIL SALGSVÆKST

Udfyld formularen og modtag e-bogen på mail

GUIDE TIL SALGSVÆKST

Udfyld formularen og modtag e-bogen på mail

Værsgo

Modtag din gratis guide via email

Værsgo

Modtag din gratis guide via email

Værsgo

Modtag din gratis guide via email

Tak! Du modtager snart en mail fra os

Du modtager din beregnede pris indenfor 12 timer. Tjek eventuelt dit spam-filter, hvis mailen ikke er nået frem.

Tak for din booking!

Vi vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse på din demo