BLIV EN DEL AF VORES TEAM

Praktikstilling: Digital Konceptudvikling

Er du interesseret i en praktikplads med masser af mulighed for faglig udvikling og reel indflydelse? Har du lyst til at blive en del af et ungt, dynamisk startup miljø, hvor ideer hurtigt bliver til handling? Så læs videre her!

SellersPoint er et ægte startup eventyr – og du har mulighed for at være med på rejsen fra den tidlige start. SellersPoint er et online univers af salgs- og produkttræning for fremtidens detailhandel, skabt af leverandører, forhandlere og butikssælgere (Læs mere her)

Siden lancering i september 2020, har vi etableret samabejder med en lang række store danske og internationale brands, så som Bosch, Siemens, Moccamaster og Scanpan. Vi træner allerede butikssælgere i flere end 100 butikker i Danmark.

Vi har netop landet en million-investering og er parate til at tage virksomheden til næste niveau, hvor vi får brug for din hjælp til at videreudvikle vores koncept. 

Skal du med på rejsen?

Info

Stilling:
Praktikant

Lokation:
Aalborg

Hvornår: 
Efteråret 2021

Jobbet

Fra vores kontor på Strandvejen i Aalborg, tilbyder vi et spændende og lærerigt praktikforløb i et ungt, ambitiøst startup med fladt hierarki, stærkt sammenhold og uformel stemning. 

Professionelt, vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens stiftere og dit arbejde vil have en betydelig indflydelse på vores succes. Derfor er det vigtigt for os, at du er villig til at udvikle dig professionelt, personligt og vokse sammen med SellersPoint. 

Vi tilbyder desuden fleksible arbejdstider og mulighed for aftalte hjemmearbejdsdage.

Da vi er et startup i rivende udvikling, kan/vil arbejdsopgaverne være mange og forskellige, og du vil bestemt ikke komme til at kede dig. Der er masser at arbejde med! 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde følgende:

  • Digitale designopgaver 
  • Digital marketing strategi
  • Konverteringsoptimering
  • Analysere digital brugeradfærd
  • Udvikling og test af brugeroplevelse

Din profil

Vi søger en fuldtidspraktikant til at udvikle et værdiskabende digitalt koncept, på tværs af platforme, med fokus på slutbrugeren.

Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du bidrager positivt og arbejder effektivt i teams, men forstår samtidig at drive dig selv og være opsøgende.

 

Vi forventer desuden at du:

  • Er ansvarlig, detalje-orienteret og kreativ
  • Har passion for at arbejde med grafisk design i en innovativ og professionel sammenhæng 
  • Har erfaring med diverse grafiske værktøjer som Illustrator, InDesign, Photoshop, etc. 
  • Er under uddannelse til Digital Konceptudvikling eller lignende.

Hvad gør vi herfra?

Nu hvor du er interesseret i denne stilling, så skynd dig og send din ansøgning, CV og evt. grafiske portfolio til jobs@sellerspoint.dk, hurtigst muligt, da vi gennemgår ansøgninger løbende. Inkludér gerne tidspunkt for ønsket praktik i din ansøgning. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til ovenstående mailboks eller ringe til os på tlf. 22 55 21 35. Vi ser frem til at høre fra dig. 

SellersPoint Teamet